Manikyr - Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm

Annons:
Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Borgholm som Intermezzo Frisör & Shop Drop In erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Intermezzo Frisör & Shop Drop In.
Annons:

Öppettider för Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm.

Kontakta Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Borgholm.

Intermezzo Frisör & Shop Drop In
Storgatan 34
387 34 Borgholm
0485-480 50

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:



Intermezzo Frisör & Shop Drop In - pris på manikyr i Borgholm

utbud och pris på manikyr i Borgholm varierar mellan Intermezzo Frisör & Shop Drop In och andra skönhetssalonger i Borgholm så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Borgholm samt i hela Kalmar län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Borgholm.

Kommenterat om Intermezzo Frisör & Shop Drop In i Borgholm