Manikyr - Irradia Laserklinik i Stockholm

Annons:
Irradia Laserklinik i Stockholm är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Stockholm som Irradia Laserklinik erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Irradia Laserklinik.
Annons:

Öppettider för Irradia Laserklinik i Stockholm, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Irradia Laserklinik i Stockholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Irradia Laserklinik i Stockholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Irradia Laserklinik i Stockholm.

Kontakta Irradia Laserklinik i Stockholm om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Irradia Laserklinik i Stockholm som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Irradia Laserklinik
Porjusvägen 19
115 43 Stockholm
08-664 44 64

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Irradia Laserklinik i Stockholm, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Irradia Laserklinik i Stockholm för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:



Irradia Laserklinik - pris på manikyr i Stockholm

utbud och pris på manikyr i Stockholm varierar mellan Irradia Laserklinik och andra skönhetssalonger i Stockholm så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Stockholm samt i hela Stockholm län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Stockholm.

Kommenterat om Irradia Laserklinik i Stockholm