Manikyr - salong stil & snitz i Vällingby

Annons:
salong stil & snitz i Vällingby är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Vällingby som salong stil & snitz erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta salong stil & snitz.
Annons:

Öppettider för salong stil & snitz i Vällingby, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen salong stil & snitz i Vällingby rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som salong stil & snitz i Vällingby har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för salong stil & snitz i Vällingby.

Kontakta salong stil & snitz i Vällingby om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till salong stil & snitz i Vällingby som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Vällingby.

salong stil & snitz
Ångermannagatan 164
162 65 Vällingby
08-87 85 85

Annons:

Vägbeskrivning och karta till salong stil & snitz i Vällingby, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till salong stil & snitz i Vällingby för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:



salong stil & snitz - pris på manikyr i Vällingby

utbud och pris på manikyr i Vällingby varierar mellan salong stil & snitz och andra skönhetssalonger i Vällingby så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Vällingby samt i hela Stockholm län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Vällingby.

Kommenterat om salong stil & snitz i Vällingby